Alla som bor trångt och har en cykel ni gärna vill ta med in i eran trånga lägenhet har nu fått en sjukt snygg lösning som inte bara löser det praktiskt utan gör det snyggt. Jag önskar att jag hade hittat Bike Shelf när jag bodde inne i stan.

Hela idéen uppkom när Chris ifrån Knife & Saw var hos några kompisar i SF och NY och såg allt ifrån inga lösningar till dåliga och fula lösningar att förvara cykeln på inom hus. Så han bestämde sig för att göra något åt saken och designade den otroligt snygga Bike Shelf.

Den är gjord i trä och på bilden är den i valnöt men finns också i Ask. I grunden ligger det en stål-ställning som håller i princip hur tung cykel som helst plus vad du vill ha ovanpå. Den ska passa dom flesta cykelmodeller som finns, men är du osäker är det bara att maila till chris på chris@theknifeandsaw.com så kan han fixa till den så den passar din cykel om det skulle vara så att den inte skulle passa ifrån början.

Även fast jag nu har massor med mer plats är jag lite sugen på att ge min cykel den plats den förtjänar, plus att jag älskar när små design-byråer gör sådana här briljanta produkter.

Similar Posts