Jag har alltid gillat att klättra, i alla fall om det inte är för högt upp och helst på klättervägg. Eftersom jag är långt ifrån bra på att klättra sker dom få tillfällena jag kan klättra på antingen företagsevenemang eller på svensexor. Det är ju såklart supertråkigt, men alternativet har varit att mer seriöst ge sig an klättring som hobby, men så stort intresse har jag inte, och jag är inte ute efter att klättra i riktiga berg heller.

Nu verkar däremot mina önskningar slå in när jag såg Climbstation som i princip är en klättervägg på ett rullband. Det gör att man rent tekniskt kan klättra hur länge som helst utan att få slut på vägg eller hamna för högt upp. Man kan ändra vinkeln och grepp för att göra det enklare/svårare. Jag kan och hoppas se Climbstation på många gym framöver.

Med den dyra prislappen så får jag inse att den inte kommer att hamna hemma hos någon inom den närmaste framtiden. Här är en video med Climpstation

Similar Posts