Att hörlurarna från Beats by Dre är bra råder det nog ingen tvekan om, hittils har deras hörlurar däremot mest handlat om antingen väldigt DJ-inriktade hörlurar till deras mer vardagliga mindre lurar som givetvis även dom är otroligt bra och ser jättesnygga ut. Däremot har dom inte gjort något direkt för sportsegmentet och i USA är ju Hip Hop väldigt kopplat till bla. Basket så det är lite konstigt att dom inte givit sig in på sportspåret tidigare.

Men nu har dom äntligen det och det gör dom med en kombinerad inear lösning med någon form av hållare över örat. Vi har ju sedan tidigare tagit upp Yurbuds som är det närmaste konkurrerande vi kan hitta. Dom garanterade pengarna tillbaka om du tappade någon av lurarna under ditt träningspass, det gör inte Powerbeats, men dom har och andra sidan en inbyggt svara/lägga på/byta låt fjärrkontroll som jag tyckte var Yurbuds stora miss. Utan att testat någon av dom, har ju Beats by Dre en längre erfarenhet av att göra riktigt bra hörlurar vilket ger Powerbeats en fördel. En annan stor fördel som Powerbeats har är att dom utvecklat ett nytt system som gör att du kan höra ambienta ljud även med hög musik i lurarna.

Jag kommer definivit köpa ett par och testa, återkommer med en djupare recension senare. Jag ska också försöka fåtag på ett par Yurbuds för att kunna göra en jämnförelse.

 

 

Similar Posts