Lumosity - IQ

Lumosity är ett neurovetenskaplig forskningsföretag baserat i San Francisco, Kalifornien, vilket grundades 2005 av Kunal Sarkar, Michael Scanlon och David Drescher.

De beskriver sig som att ha webbens bästa hjärn-träningsprogram och är designat av topp-neuroforskare. Deras mål är att skapa innovativa neurovetenskapligt baserade verktyg så att människor kan få ett ett bättre liv genom att förbättra hjärnans hälsa och prestation.

Lumosity.com lanserades 2007 och har idag över 50 miljoner medlemmar, där har de flera hjärnträningsprogram som består av mer än 40 spel inom områdena minne, uppmärksamhet, flexibilitet, snabbhet i bearbetning och problemlösning.

Företagets mobila app har laddats ner mer än 10 miljoner gånger och är ofta högst upp på Apples iTunes Store ”educational-gaming” kategori.

Lumosity på Facebook

Lumosity

Similar Posts