UFC Personal Trainer

Under hela 80-talet fanns det ”datorer” i alla fighting och action-filmer som kunde träna diverse fighters till experter och även om jag drogs med i det kände jag aldrig att det skulle bli verklighet. Nu är det fortfarande långt kvar tycker jag tills man kan simulera kampsports/boxnings matcher, men genom dom nya rörelse-tillbehören till dom olika spelkonsolerna börjar man kunna vittra om en framtid där det inte är för långt borta.

Däremot så är UFC Personal Trainer ett steg i rätt riktning där man istället tar ett mellansteg i rätt riktning. Det handlar kort och gott om att man genom rörelse-tillbehören (Kinect, Playstation move, etc.) får on-screen instruktioner ifrån dom bästa tränarna inom MMA. Men för den skull betyder inte att bara die-hard MMA fans har användning av det här, alla delarna är gjorde så att vem som helst kan köra och ur workout synvinkel är det väldigt bra träning där bonusen blir att du lär dig lite självförsvar. För dom som redan är insatta i MMA men kanske inte vågat sig ned till en klubb, kan det här vara ett bra sätt att börja i lugn och ro i tv-rummet och se om det är något man gillar. När det gäller utövare av MMA tror jag också att dom kommer att hitta guldkorn eftersom det är några av världens bästa tränare som står bakom många av klasserna man kan ta.

Jag har inte testat det än, men kommer definitivt köpa det för att testa, så jag återkommer med en recension senare.

Similar Posts