RuckJack - Ryggsäck och jacka i ett

Igår när jag var ute och gick började det plötsligt regna och jag insåg någonstans mitt mellan ingenstans och hemma att jag glömt min regnjacka hemma. Jag insåg också att jag hade en stor ryggsäck på ryggen där jag har min vattenflaska och mobil, men ingen jacka.

Så när jag surfade på RuckJack tänkte jag först att det var mer en gimmick-grej men vid lite eftertanke är det ju faktiskt en väldigt bra idé. Det är i grunden en regnjacka som du väldigt enkelt kan förvandla till en ryggsäck på bara några enkla snabba steg. Den är ju såklart väldigt inriktad på vandring där du oftast är längre ifrån hemmet, men jag skulle nog se den här i jogging-spåren också. En bonus är ju att den också är orange-färgad om du av någon anledning skulle behöva signalera.

Jacka till ryggsäck

Ryggsäck till Jacka

Similar Posts