Den perfekta situpen

Genom hela 80 och 90-talen har man på tv-shop kunnat se den ena produkten efter den andra som lovar den absolut bästa workouten för magen. Dom har ju alla fallit platt när det alltid slutat med att en vanlig Situp enligt alla fitnessgurus är den utan tvekan bästa träningen för magen. Så när jag sprang på en produkt som heter ”The Perfect Situp” så läser jag vidare med en ganska stor portion skepsis. Efter att ha sett några väldigt lovande produktbilder börjar jag inse att dom inte försöker ersätta situp’en utan snarare hjälpa till att göra den perfekta situp’en. Jag vet att en dåligt gjord situp kan mer eller mindre helt förstöra effektiviteten hos den och det var många år efter att jag gjorde min första som jag fick känna på hur en ”riktig” situp känns. Jag har inte själv testat den, men jag känner helt klart igen mig och ser helt klart hur den skulle kunna hjälpa till.

Similar Posts