Vibram FiveFingers - You Are the Technology

Första gången jag såg ett par Vibram FiveFingers kunde jag inte låta bli och tro att det var ett skämt eller någon form av modern ninja-sko. Det tog inte mycket mer än ett par månader innan stormen svept in över kompiskretsen och alla plötsligt sprang runt i den nya barfota-löpningen. Och alla verkar vara helt övertygade att den har alla fördelar med barfota löpning, medan du slipper undan alla nackdelar.

Nu har dom utvecklats en hel del sedan dom första jag såg och dom börjar mer och mer se ut som löparskor vilket är lite skönt, men dom fortsätter behålla den lätta känslan vilket är skönt. Så har du tröttnat på dina sunkiga gamla ursprungna gymnastikskor rekommenderar jag helt klart att testa ett par Vibram FiveFingers.

Barfotalöpning med Vibram FiveFingers

Sedan kan jag inte bara undvika att tipsa om deras fantastiska reklamkampanj med namnet ”You Are the Technology” där också detta inlägg fått sin fantastiska bild ifrån. Se kampanjsidan här: www.youarethetechnology.com

Similar Posts