Fitbit

Många som jobbar på kontor har säkert genom åren fått en eller annan stegräknare, jag vet att jag har två hemma som jag inte använder. Jag har absolut inget emot själv stegräknaren i sig utan mer att jag aldrig känt att den ger mig det stöd och den feedback jag vill ha. Då sprang jag på Fitbit som jag tyckte var intessant, dom har funnit ett tag, men jag sprang på dom alldeles nyligen och tycker det verkar vara just den förbättring jag letat efter.

För att kort gå igenom vad den gör så är det en liten trådlös spårnings dosa du kan via ett clip sätta på dina kläder. Sedan samlar den på sig all data du gör under dagen, antal steg, kilometer, kalorier du bränt osv. och sedan trådlöst syncar den upp det till Fitbit hemsidan där du kan genom en bra översikt får en genomgång av ditt liv. Och redan här tyckte jag att den gav så mycket mer än dom två stegräknarna jag har liggande i byrålådan, men då hittade jag den lilla godbiten att den även fungerar på natten och mäter hur pass bra sömn du har och där du på samma sätt kan se det i en översikt. Jag har ännu inte testat den, men kommer att försöka få tag på en snart och hoppas kunna återkomma med en bra genomgång och recension över hur den funkat.

Similar Posts