Trigger Point Foam Roller

Trigger Point Foam Roller

Prylar & Redskap Genom åren har det kommit en uppsjö av hjälpmedel som är enkla att ta med och som ger mer eller mindre hjälp. Personligen har inte många hjälpt mig och många har blivit liggande på hyllan. Däremot den nya Trigger Point Foam Roller verkar väldigt lovande och verkar istället för att ersätta övningarna man gör, mer öka effektiviteten på dom. Lagom stor att ha med sig och inga rörliga delar som kan gå sönder ser jag inga problem att lägga till den här i mitt grundpass hemma.

Bifogar en promotion-video här nedan och även om jag nog aldrig skulle ställa mig mot en vägg inne i stan och göra övningarna så ger den ändå en bra översikt vad man kan göra med den.Heléne

Hej.
Var har du köpt den?
Hur kan jag få tag i en? Bor i Stockholmsområdet.
Med vänlig hälsning, H

Kaloriguiden.se

Hejsan Helene,

Verkligen ledsen över ett sent svar, inser att du säkert redan har fått tag på en. Men om inte så har vi ”nästan” alltid en köpknapp under våra inlägg när det gäller produkter. Just den här hittade jag som du kan köpa via Amazon och få hemskickat på ett par dagar.

Lycka till och skriv gärna dina upplevelser på info@kaloriguiden.se

Lägg till kommentar

Namn *

E-post (visas ej) *

Webbplats

Kommentar *

* Obligatoriska fält