Enda sedan jag skaffade en iPhone har jag haft ett ständigt problem med att hörlurarna inte anatomiskt verkar vara gjorda för min typ av örongång. Jag har testat den andra formen av hörlurar man stoppar in i örat en bit in, men det funkar inte för mig så jag har fått leva med dom värdelösa hörlurarna som följer med telefonen. Det funkar ju hyffsat bra i vardagslivet med undantag att dom som sagt var ramlar ur lite då och då.

Men nu använder ju jag min iPhone att lyssna på musik när jag är ute och springer och då blir plötsligt hörlurarna ett gigantiskt problem, på tidig vår kan man ju köra mössa som spänner fast dom, men så fort värmen kommer fram blir det rent omöjligt att ha mössa.

På marknaden har det funnits alternativ med over-ear alternativ som man spänner fast bakom huvudet osv. men alla dom lösningarna tycker jag blir så sjukt varma, men så idag sprang jag på Yurbuds som löser precis alla mina problem. Det verkar som fler än jag haft samma problem och Yurbuds är utvecklade ur perspektivet att du ska träna inför Iron Man (vilket jag är långt ifrån men men) och att oavsett vilka häftiga rörelser du än gör ska hörlurarna hänga med. Yurbuds går så långt att dom garanterar det, ramlar dom ur får du helt enkelt pengarna tillbaka. Förutom den unika metoden att ”skruva” fast dom i örongången är dom ergonomiskt framtagna för att inte orsaka någon form av irritation i örongången, trots sin storlek har ett bra ljud(enl tillverkaren, har inte testat dom själv än) och svett och vattentåliga. Jag kommer utan tvekan köpa ett par, återkommer när jag testat dom och berättar hur dom är.

Similar Posts