Jag är övertygad om att väldigt många som vill börja träna har primärt viktnedgång som mål och där den övergripande bättre hälsan blir ”grädden på moset”. Och med tanke på hur lätt det har blivit att hålla koll på sina dagliga aktivitet med Nike+ fuelband eller Fitbit så är det själva vikthållningen som saknats i dom produkterna för att kunna få en mer övergripande bild på sin viktnedgång mot vad du presterat. Men nu kommer äntligen en våg som kopplar ihop sig med din Fitbit. Det är en super high-tech våg som förutom vikt också mäter BMI och kroppsfett-procenten. Allt laddas upp till Fitbit.com och kombinerar ihop det med datan ifrån din tracker. Upp till åtta användare kan vågen särskilja så alla i hemmet kan använda den.

Här är en kort liten video om vågen:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ErZx-FpFKSw

Similar Posts