Fallskärm - SKLZ Speed Chute

Glöm gåstavar – nu är det fallskärm som gäller!

Prylar & Redskap Tillhör ni kategorin som tycker om att använda gåstavar? Då kanske detta inte är riktigt vad ni kan/vill börja med. Nämligen löpträning med fallskärm!

Det amerikanska företaget SKLZ designar innovativa produkter, som kan förbättra idrottares prestationer. Även om dragmotstånd är en gammal idé så har nu företaget utvecklat(!) en fallskärms-anordning för idrottare, som är möjlig att köpa och använda för alla.

Att springa fort med en fallskärm kan hjälpa till med att förbättra din snabbhet, uthållighet, styrka, och acceleration. Bältet roterar 360 grader vilket ger användaren rörelsefrihet i alla riktningar och har ett snabb-bort-kopplingsspänne för att skapa en ”skjuten ur en kanon känsla”.

Fallskärmen finns att köpa hos Träningspartner.seLägg till kommentar

Namn *

E-post (visas ej) *

Webbplats

Kommentar *

* Obligatoriska fält